Børn

Der er mange svære beslutninger, I skal blive enige om, hvis I som ægtefæller eller samlevende vælger henholdsvis at lade jer skille eller at gå fra hinanden. Dette gælder særligt, hvis I har fælles børn.

Hvis I har umyndige børn, omhandler de sværeste beslutninger dog i langt de fleste tilfælde børnene.
I skal som forældre nemlig være enige om bl.a.

  1. Forældremyndigheden,
  2. bopælen,
  3. samværsaftalen, og
  4. et eventuelt børnebidrag.

Drøftelser af disse punkter kan være forbundet med mange følelser og uenigheder mellem jer. Derfor er det ofte en god idé at få skabt et overblik over, hvad I skal blive enige om.
Vi har skabt et overblik nedenfor over de emner, som I skal drøfte. På den måde er I klædt på til at finde løsninger, der passer bedst til jeres børn. Ligeledes kan I også læse om fremgangsmåden, hvis ikke I selv lykkes med at finde løsninger for jeres børn.

Hos Skilmisse.dk har vi specialiserede familieretsadvokater som står klar til at hjælpe dig. Har du brug for juridisk rådgivning om ovenstående, eller har du brug for hjælp til at fastlægge en strategi for din sag i Familieretshuset/Familieretten samt advokatrepræsentation, kan du med fordel kontakte os.

Vi sidder klar til en gratis og uforpligtende drøftelse af din situation! Det første opkald er altid gratis, så du skal ikke holde dig tilbage med at ringe til os. Vi sidder klar til at rådgive dig, og kan med garanti hjælpe dig i din situation. Vi har bistået familier med at komme godt igennem en skilsmisse siden 1987 – og vi har derfor stor erfaring.

Herunder ses de emner I vil skulle drøfte omhandlende jeres børn i forbindelse med jeres separation eller skilsmisse: